Katsu Sando

Katsu Sando on japanilainen kerrosvoileipä, jonka välissä on japanilaista BBQ kastiketta ja rapeaa leivitettyä lihaa. Yleisimmin leivät valmistetaan possusta, me pidämme enemmän broilerista, joten käytimme reseptiin broileria.

4 Annosta, valmistusaika 30 minuuttia

Ainekset:

8 viipaletta Isoa vaaleaa paahtoleipää

4 Broilerin ohutleikettä

2 kpl Keskikokoisia kananmunia

1 tl Suolaa

1 dl Vehnäjauhoja

2 dl Pankojauhoja

200 g Valkokaalia raastettuna

0,5 dl Vihreää Tabasco kastiketta

0,5 dl Kikkoman Ponzu kastiketta

Buldog kastiketta

0,5 tl Sokeria

Öljyä paistamiseen

Leikkaa leivistä reunat pois (säästä esim. korppujauhojen tekemistä varten). Sekoita keskenään Tabasco, Ponzu ja sokeri, lisää kaali ja sekoita hyvin. Aseta raastesalaatti tekeytymään jääkaappiin.

Kaada vehnäjauhot laakealle lautaselle ja mausta suolalla, sekoita hyvin. Riko kananmunat toiselle lautaselle ja vatkaa rikki munien rakenne. Kaada Pankojauhot kolmannelle lautaselle. Pyörittele ohutleikkeet vehnäjauhoissa, sitten kananmunamassassa ja lopulta pankojauhoissa. Paista runsaassa öljyssä kuumalla pannulla.

Kasaa leivät: Levitä Buldog kastiketta kaikille viipaleille, laita neljälle viipaleelle kaalisalaattia, nosta päälle paistetut broilerit ja laita broilereiden päälle kaalisalaattia, nosta lopuksi toinen leipäviipale päälle. Paina leivät kasaan kevyesti ja halkaise terävällä veitsellä. Tarjoile leivät raikkaan lageroluen kanssa!

Vinkki! Mikäli kaalisalaatti tuntuu tuliselta, voit korvata puolet Tabasco kastikkeesta limen mehulla.

Buldog kastike on Japanilainen BBQ kastike jota myydään Aasialaisissa kaupoissa ja laajalti K-kaupoista. Mikäli kastiketta ei löydy lähikaupasta voit korvata sen itsetehdyllä tonkatsu -kastikkeella. Tonkatsu kastikkeen ohjeen löydät täältä.

Seuraa meitä instagramissa.

1 Comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s