Pikainen punajuuripasta

Punajuuret ovat ihanan makeita ja kun ne yhdistetään fetaan tai vuohenjuustoon, syntyy täydellinen pasta. Tämä pasta on äärimmäisen helppo tehdä ja lisäksi se on valmis vartissa, voiko olla parempaa kuin helppo, nopea ja hyvä ruoka? Ei suositella perheen pienimmille tahrariskin takia!

Raaka-aineet

500g pastaa

4 kpl keitettyä punajuurta (löytyy tyhjiöpakattuna kaupasta)

100g parmesaanijuustoa pilkottuna

0,5 pnt oreganoa

0,75 dl oliiviöljyä

200g fetaa tai vuohenjuustoa

2 rkl limenmehua

2 rkl vihreää Tabascoa

Maldon Suolaa ja Mustapippuria maustamiseen

Valmistus

Keitä pasta reilusti suolatussa vedessä. Laita punajuuret, oregano, 0,5dl oliiviöljyä sekä parmesaani blenderiin ja aja massa sileäksi. Kaada punajuurimassa kulhoon, mausta oman maun mukaan pippurilla, suolalla, limenmehulla ja tabascolla. Murskaa juusto, sekoita ¾ juustosta punajuurikastikkeen sekaan. Valuta pasta, lisää kastike pastan sekaan ja sekoita. Annostele pasta kulhoihin, ripottele pinnalle loput murskatusta juustosta ja lorauta päälle vielä oliiviöljyä.  

2 Comments

  1. Päivitysilmoitus: Pasta al pomodoro e mandorle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s