Valkosuklaajuustokakku chipotle-vadelmamelballa

Tämä herkullisen samettinen juustokakku valmistuu ilman uunia ja ilman liivatetta ja koostumus on samettisen pehmeä. Kastikkeena chipotle-vadelmamelba sopii tähän kakkuun vadelmien kirpakkuuden, sekä chipotlen savuisuuden ansiosta.

Raaka-aineet

260g (1pkt) Kandisokerikeksejä

125 g Voita

300g Philadelphia tuorejuustoa

250g Mascarpone juustoa

3,3dl Kuohukermaa

400g Valkosuklaata

200g Vadelmia

3-4 tl sokeria

2-4 tl Tabasco Chipotle kastiketta

Kakku

Voitele irtopohjavuoka. Sulata voi, hienonna keksit tehosekoittimella hienoksi muruksi, sekoita voi ja keksimurut keskenään. Painele keksimuruseos kakkuvuoan pohjaan ja reunoille tasaiseksi kerrokseksi. Laita kakkupohja puoleksi tunniksi jääkaappiin jähmettymään. Sulata suklaa vesihauteessa. Anna suklaan jäähtyä 10 minuutin ajan, vatkaa sillä välin juustot kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kerma juustojen sekaan ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi. Lisää lopuksi seokseen sulatettu valkosuklaa ja sekoita massa tasaiseksi. Kaada kakkumassa kakkuvuokana, anna kakun tekeytyä jääkaapissa vähintään 6 tuntia.

Kastike

Kiehauta vadelmat nopeasti kattilassa. Kaada vadelmat siivilään, painele vadelmat siivilän läpi lusikalla. Mausta siivilöidyt vadelmat sokerilla ja chipotlekastikkeella.

1 Comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s