Street Gastron pulled beef burgerissa on kunnolla potkua

Hellmann’s Burger Route on kampanja, jossa ravintolat esittelevät taitojaan ja tarjoavat Hellmanns1rajoitetun ajan parhaan Hellmann’s burgerinsa asiakkailleen! Kampanja-aika on 2.5-12.6.2016. Minä saan käydä testaamassa kaikki mukana olevat herkulliset burgerit ja tällä kertaa testissä Street Gastron Hell Mans Burger! Listäietoja kampanjasta http://www.hellmanns.fi

Street Gastro on katuruokaleipiä tarjoileva ravintolaketju, joka sai alkunsa vappuna 2013.

DSC03561
Ravintolassa on kodikkaan rustiikkinen tunnelma

Tuolloin toiminta alkoi ruokakärrynä, jo saman vuoden marraskuussa aukesi kivijalkaravintola Vaasankadulle. Nykyisellään ravintoloita on kolme, Vaasankadulla, Iso Roballa ja Hietsun hallissa.

Street Gastron idean isiä ovat Pertti ja Pasi, joilla molemmilla on pitkä fine dining historia. Pertti ja Pasi ovat työskennelleet ravintoloissa kuten Chez Dominique, G.W. Sundmans, Olo ja Pure Bistro. He ovat tuoneet fine dining osaamisen street food kulttuuriin tavoitteenaan mullistaa suomalainen ruokakulttuuri.

Street Gastron sandwichit tehdään pääasiassa Sous vide tekniikalla kypsennettyyn lihaan, joka maustetaan erilaisin kastikkein. Toki listalta löytyy myös sandwich, jossa käytetään

DSC03557
City Lehden lukijat äänestivät Street Gastron Helsingin parhaaksi katuruokaravintolaksi 2015

vegaanista seitania lihan sijaan, on muuten hyvää! Lihan lisäksi sandwichejä täyttää erilaiset kasvikset, pikkelit, salsat ja tietysti kastikkeet. Monet kastikkeista ovat majoneesipohjaisia.

Hellmann’s burgerikampanjaan oli helppo lähteä mukaan, käyttäähän Street Gastro sandwicheissään ravintolapäällikkö Antti Ukkosen mukaan muutenkin tätä maailman parasta majoneesia.

Miten tehdään täydellinen burgeri Antti Ukkonen?

Täydelliseen burgeriin ei saa änkeä liikaa tavaraa sämpylän väliin vaan mahdollisimman hyvää, pitää olla selkeät maut, jotka eivät ole ristiriitaisia keskenään! Keep it simple, Ukkonen sanoo.

Street Gastron valikoimaan eivät burgerit yleensä kuulu, mutta Ukkosen mukaan ne sopivat hyvin ravintolan tarjontaan, onhan burgerikin sämpylän välissä ja yhdellä kädellä syötävä ruoka. Burgeri syntyi, kun Hellmann’s nimeä alettiin miettiä ja siitä keksittiin idea. Burgerissa on Kanniston leipomon leipoma briossi sämpylä. Sämpylän välissä 12 tuntia kypsytettyä Rangers Valley Black Angus härän Sous vide kypsennettyä lihaa, revittynä ja chili bbq-kastikkeella maustettuna. Lisäksi burgerissa on punakaalislaw, salaattia ja tietysti reippaan chilistä majoa.

Ukkosen mukaan tämä burgeri kannattaa testata kampanjaburgerin sloganin mukaisesti:

”Heat from hell and flavor from heaven”

Street Gastrot löydät:

http://www.streetgastro.fi

Street Gastro
Vaasankatu 13
00500 Helsinki

 

Street Gastro
Hietalahden kauppahalli
Lönnrotinkatu 34
00180 Helsinki

 

Street Gastro
Iso Roobertinkatu 20-22
00120 Helsinki

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s