Tapiolassa maistuu Funky Royal Bluecheese Burger!

 

Hellmann’s Burger Route on kampanja, jossa ravintolat esittelevät taitojaan ja tarjoavat rajoitetun ajan parhaan Hellmann’s burgerinsa asiakkailleen! Kampanja-aika on 2.5-12.6.2016. Minä saan käydä testaamassa kaikki mukana olevat herkulliset burgerit, tällä kertaa testissä Funky Burgerin Royal Bluecheese burger! Listäietoja kampanjasta http://www.hellmanns.fiHellmanns1

Funky Burger sijaitsee Tapiolassa kauppakeskus Ainoassa, ravintola onDSC03477 tyypiltään
urheiluravintola, jossa kuitenkin pääroolissa on ruoka. Ravintolapäällikkö Tero Kuokkanen kertoo, että vaikka heillä on screenit ja näytöt ja toki kaikki tärkeät urheilutapahtumat heillä näytetään, niin ruoka on aina keskiössä. Käytännössä siis esimerkiksi koko perhe voi tulla ravintolaan, vaikka voin osa perheestä olisi kiinnostunut urheilusta.

Ravintolan ruokalistalta löytyy tietysti burgereita joka makuun. Listalta löytyy lisäksi salaatteja, wingsejä ja muuta pientä purtavaa. Lisäksi ravintolalla on mukava valikoima oluita ja siidereitä, listalta löytyy vaihtoehtoja myös hieman vaativampaan makuun.

DSC03479
Ravintola on sisustettu modernisti pienellä fiftari vivahteella

Ravintola avattiin marraskuussa 2014, ravintola toimi aiemmin Helsingin keskustassa kuntosalin alivuokralaisena, mukana toiminnassa alusta saakka ollut keittiömestari Jani Nissinen kertoo. Nissinen itse on tehnyt burgereita jo liki 20 vuotta. Nissinen onkin nähnyt suomalaisen burgerikulttuurin kehityksen. Hän iloitsee siitä, että nykyään on saatavilla paljon laadukkaita raaka-aineita ja esimerkiksi hampurilaissämpylöissä on nykyään paljon valinnan varaa.

DSC03468
Ravintolapäällikkö Tero Kuokkanen ja Keittiömestari Jani Nissinen

 

Minkälainen on sitten se täydellinen hampurilainen?

Siinä on mehevä jauhelihapihvi ja tarpeeksi rasvainen sämpylä. Pihvin pitää olla

DSC03467
Funkyn Burgerit ovat korkeita

maustettu, siinä pitää olla muutakin kuin pippuria ja suolaa! Näistä aineksista koostuvat Funky Burgerin hampurilaiset. Sämpylät Funky Burgerille toimittaa Tuusulalainen pH7 leipomo, Sämpylä on tietenkin rasvaisen pehmeän rapea Briossi. Lihana käytetään kotimaista 100% naudan jauhelihaa. Pihvin maustaa korianteri, sambal oelek, worcestershire -kastike, kerma, sipuli, valkosipuli, persilja, suola ja pippuri nyt ainakin. Burgereiden välissä käytetään cheddar juustoa, itse maustettuja majoneeseja, bbq-kastiketta, habanerokastiketta, aurajuustokastiketta. Tärkeää tekemisessä on se, että mahdollisimman pitkälti burgerin raaka-aineet ovat ravintolan oman keittiön valmistamia, näin taataan hyvä ja tasalaatuinen tuote.

Funky Royla Bluecheese Burger

Kampanjaburgeri on Nissisen mukaan Funky Burgerin osaamisen taidonnäyte, heidän premium burgeri. Tämä burgeri, kuten myös muut ruoat Funky Burgerin listalla ovat Nissisen suunnittelemia. Tämä burgeri on tehty Briossi sämpylään, sen välissä rucolaa, sipulia kahdella tapaa; marinoituna ja karamellisoituna, sulatettua roquefort juustoa, Hellmann’s Real majoneesia, tomaattia ja balsamicokastiketta. Nissisen mukaan ajatuksena on tuoda esiin Hellmann’s majoneesin hyvä maku maustamattomana. Tietenkin välissä on myös Funkyn herkullinen naudanlihapihvi. Burgeri tarjoillaan todella rapeiden ja ohuiden bataattisipsien kera. Burgeri on erittäin tasapainoinen kokonaisuus, jossa karamellisoidun sipulin makeus ja marinoidun sipulin happo mukavasti leikkaavat roquefort juuston rasvaisuutta ja väkevää makua. Bataattisipsit puolestaan ovat juuri sopivan kokoinen lisuke hampurilaiselle joka itsessään on jo aika täyttävä.

royal blue cheese 2
Funky Royal Bluecheeseburger; tämä burgeri on kokeilemisen arvoinen!

Funky Burgerin löydät:

Kauppakeskus Ainoa Tapiola

Länsituulentie 12, 2. KRS.

02100 Espoo

Lisätietoja: http://www.Funkyburger.net

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s