Basen Hellburgerissa on kokoa ja makua

Hellmann’s Burger Route on kampanja, jossa ravintolat esittelevät taitojaan ja tarjoavat rajoitetun ajan parhaan Hellmann’s burgerinsa asiakkailleen! Kampanja-aika on 2.5-12.6.2016. Minä saan käydä testaamassa kaikki mukana olevat herkulliset burgerit, tällä kertaa testissä Ravintola Basen Hellburger! Listäietoja kampanjasta Hellmanns1http://www.hellmanns.fi

 

Ravintola Base sijaitsee Sellon kauppakeskuksessa. Keittiömestarin Joonas LångströminDSC03465 mukaan Base pyrkii tarjoamaan parempaa kauppakeskus ruokaa ja siinä he kyllä onnistuvat. Ravintola sijaitsee kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Ravintolasali jakautuu kahteen osaan, joista toinen on pöytiin tarjoiltu puoli ja toinen kotoisampi pubipuoli. Molemmilla puolilla on 80 asiakaspaikka, myös terassilla on 80 asiakaspaikka.

Basessa tunnelma on rauhallinen, sisustuksella on onnistuttu pöytiin tarjoilulla puolella luomaan välitön ja rauhallinen tunnelma, joka sulkee pois kauppakeskuksen hälinän. Kun taas pubipuolella on selkeästi kotoinen tunnelma, kauppakeskuksesta tässä ravintolassa ei ole tietoakaan.

Basen ruoka- ja juomatarjonta

Ravintolan tarjonta on monipuolista, sillä he tarjoilevat ruokaa lounaasta iltamyöhään, illalla musiikkivieraat takaavat viihtymisen.DSC03448 Base on siis se parempi kauppakeskusravintola mutta myös monipuolinen viihdyttäjä. Ruokalista on läpileikkaus kansainvälistä keittiötä. Långströmin mukaan burgerit myyvät parhaiten. Asiakaskunta Basessa käy kaikkea Espoolaisista perheistä kansainvälisiin business vieraisiin, joten ruokalistan on oltava moneen makuun sopiva.

Juomapuolella ilahduttaa mukava olutvalikoima, listalta löytyy valikoimaa Suomen lisäksi Englannista, Irlannista, Tsekeistä, Belgiasta, Saksasta, Mexikosta ja Jenkeistä. Myös siideripuolella valikoima on hieman tavanomaista laajempi. Oluiden lisäksi ravintolalla on kattava viinilista, josta löytyy varmasti jotakin myös vaativammalle viininystävälle.

Långström on ollut mukana ravintolan toiminnassa alusta saakka. Vuosien varrella onkin tullut paljon kokemusta ja oppia siitä, mitä asiakaskunta Sellossa kaipaa. Tällä hetkellä ehdottomasti suosituin annos on Pekoni Tuplajuusto burgeri. Långströmillä on pitkä kokemus ravintola-alalta, hän on ollut mukana rakentamassa Leville ravintolakokonaisuutta, tehnyt pitkään töitä Primula- ravintoloissa, mutta ensimmäinen kosketus ravintola-alaan oli nykyisen työnantajan leivissä TET -harjoittelussa.

Minkälainen on sitten hyvä burgeri?

Siinä on hyvä leipä, se nyt on selvää! Basessa käytämme Leipomo Haagan leivän Briossi -sämpylöitä. Liha on myös tärkeää, käytämme 100 % naudan täyslihapihviä, pihvin saa tietysti puolikypsänä tai kypsänä!

Basen Hellburger

Hellburger lähti rakentumaan Hellmann’s majoneesin ympärille. Basessa kysellään usein tulista burgeria ja vaikka sellainen listalla onkin, ajattelin tehdä uudenlaisen tulisen burgerin, jossa yhdistyy pekoni, chilimajoneesi ja BBQ -kastike Långström valottaa. Burgerissa on 100% täyslihapihvi, briossisämpylä, pekoni-sipuli-jalapenopaistosta ja cheddarjuustoa. Burgeri tarjoillaan Maalaisranskalaisten ja Chili-korianteri coleslawn kanssa.DSC03457

Burgeri on maultaan mehevä ja maukas. Pihvi on juuri sopivan rosee ja tulisuuttakin on, mutta ei liikaa. Annoksella on myös kokoa, joten tätä annosta varten kannattaa hieman kasvattaa nälkää!

leikattu burgeri

Ravintola Basen löydät

Kauppakeskus Sello

Leppävaarankatu 3-9
02600 ESPOO

Ravintolabase.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s