Fonda del Sol tarjoaa parhaat burgerit Itiksessä ja Jumbossa

Hellmann’s Burger Route on kampanja, jossa ravintolat esittelevät taitojaan ja tarjoavat Hellmanns1rajoitetun ajan parhaan Hellmann’s burgerinsa asiakkailleen! Kampanja-aika on 2.5-12.6.2016. Minä saan käydä testaamassa kaikki mukana olevat herkulliset burgerit, tällä kertaa testissä Fonda del Sol -ravintoloiden Chipotlge Burger! Lisätietoja kampanjasta Hellmanns.fi

Itäkeskus kuhisee ihmisiä perjantai-iltapäivänä. Myös Fonda del Sol on viimeistä DSC03503asiakaspaikkaa myöten täynnä, kun saavun testaamaan kampanjaburgeria. Kiireisestä ajankohdasta huolimatta ravintolassa on rauhallinen tunnelma, kauppakeskuksen hälinä ei kantaudu ravintolaan.

Fonda del Sol on ollut Itäkeskuksessa jo 23 vuotta, toinen Fonda del Sol löytyy Jumbon kauppakeskuksesta. Vuosien varrella ravintolan konsepti on hieman muuttunut. Ravintola oli ennen selkeästi Texmex ravintola, mutta nykyään tyyli on kansainvälinen cross kitchen. Viimeisimpänä lisäyksenä burgerit tulivat listalle nelisen vuotta sitten.

Keittiömestari Mika Suoste on ollut alalla jo 30 vuoden ajan, hän on toiminut monenlaisissa tehtävissä, viimeiset 17-vuotta hän on kuitenkin viihtynyt Fonda del Sol -ravintolassa. Kun häneltä kysyy miksi, vastaus on porukka, töihin on kiva tulla, kun porukka on pysynyt pitkään samana.

DSC03488
Keittiömestari Mika Suoste

Suosteen mukaan Fonda del Sol haluaa olla helposti lähestyttävä perheravintola. Listalta löytyy ruokaa moneen makuun; tapaksia, burgereita, broileria, salaatteja, pihvejä. Lisäksi ravintola tarjoaa lounasaikaan kolmea päivittäin vaihtuvaa annosta.  Ravintolan ruoan lisäksi vetovoimaa lisää varmasti myös persoonallinen sisustus, seiniltä löytyy kaikkea Andy McCoyn alkuperäisteoksista sarjakuvahahmoihin.

DSC03498
Seinää koristaa Ancy McCoyn kynsilakalla maalaama taulu vuodelta 2008
Miten tehdään täydellinen burgeri Mika Suoste?

Täydellisessä burgerissa pitää olla hyvä sämpylä, ei mitään vehnäpullaa Suoste kertoo. Lisäksi hyvässä burgerissa on hyvä pihvi 100% nautaa ja tietenkin hyvä kastike, ettei burgeri jää kuivaksi, Suoste tähdentää.

DSC03504
Lihan arvostus näkyy myös sisustuksessa

Fonda del Solissa asiakas saa itse valita, syökö hampurilaisensa nauta, kana vai kasvispihvillä.

Fonda del Sol Chipotle Burger

Kampanjaburger Chipotle Burger sisältää 100% naudanjauhelihapihvin, hapanjuureen leivotun hampurilaissämpylän, herkullista cheddar juustoa ja Chipotlemaustettua majoneesia. Burgeri tarjoillaan rapeiden maalaisranskalaisten sekä coleslawn kera. DSC03494

 

Kun Suosteelta kysyy, miksi tämä burgeri kannattaa tulla maistamaan, lupaa hän, että Fonda del Sol tekee Jumbon ja Itiksen parhaat burgerit!

DSC03500

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s