Blancco Grill & Döner; itse tehtyä döneriä, burgereita ja muita lihaisia herkkuja

Hellmann’s Burger Route on kampanja, jossa ravintolat esittelevät taitojaan ja tarjoavat Hellmanns1rajoitetun ajan parhaan Hellmann’s burgerinsa asiakkailleen! Kampanja-aika on 2.5-12.6.2016. Minä saan käydä testaamassa kaikki mukana olevat herkulliset burgerit ja tällä kertaa testissä Blancco Grill & Dönerin XXL Juustohampurilainen!

Blancco Grill & Döner sijaitsee aivan Herttoniemen metroaseman kupeessa. Ravintola poikkeaa hyvin paljon tavanomaisesta kebabpaikasta, sisustus on kodikas, ruokalistalta ei löydy yhtään pizzaa, mutta suurin ero on asenteessa ja ruoassa!

Ravintoloitsija Idris Sahin on silminnähden ylpeä ravintolasta. Hän painottaa moneen kertaan, että tässä ravintolassa kebabliha tehdään itse, se jauhetaan ravintolan tiloissa ja maustetaan itse. Monessa paikassa Döner tulee pakkasesta, Sahin kertoo, meillä kaikki tehdään itse. Blancco Grill & Döner tarjoaa asiakkailleen myös Suomessa harvinaista kanakebabia.

DSC03627
Ravintoloitsija Idris Sahin on ylpeä ravintolansa tarjonnasta

Sahin on asunut Suomessa 20 vuotta ja toiminut koko ajan ravintola-alalla. 19-vuotta hän on toiminut yrittäjänä. Aluksi dönerit tehtiin kaikkialla itse. Tuolloin kebabtarjonta oli Suomessa parempaa, mutta suosion kasvaessa markkinoille tuli pakastelihaa jolloin laatu heikkeni, hän harmittelee. Lähiaikoina Sahin on kuitenkin huomannut, että asiakkaat ovat taas alkaneet arvostamaan laatua.

Miten tehdään täydellinen hampurilainen Idris Sahin?

Tärkeintä on tuoreet raaka-aineet, itse tehty jauheliha ja tietysti laadukkaat tuotteet sekä hyvä majoneesi, niistä on hyvä hampurilainen tehty Sahinin mukaan! DSC03637

Hampurilaiset olivat looginen valinta Blancco Grill & Dönerin ruokalistalle, jauhetaanhan ravintolan keittiössä jo liha döneriin, miksi ei myös hampurilaispihveihin. Hampurilaiset ovatkin olleet suosittuja. Kampanjaburgerina on XXL Juustohampurilainen, joka löytyy ravintolan vakiolistalta. Tässä burgerissa yhdistyy itse tehty 100% naudanlihapihvi, laadukas sämpylä, salaatti, tomaatti, suolakurkku, reilusti cheddarjuustoa ja tietysti chilimajoneesi. Hampurilainen tarjoillaan rapeiden maalaisranskalaisten kera.

Kun Sahinilta kysyy, miksi tämä burgeri kannattaa tulla testaamaan toteaa hän, että se on takuulla tuoretta ja itse tehtyä!DSC03632

Blancco Grill & Dönerin löydät:

Hiihtomäentie 14

00810 Helsinki

ETUSIVU

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s