Ravintola Links tarjoilee savuisen burgerinsa merellisessä tunnelmassa

Hellmann’s Burger Route on kampanja, jossa ravintolat esittelevät taitojaan ja tarjoavat Hellmanns1rajoitetun ajan parhaan Hellmann’s burgerinsa asiakkailleen! Kampanja-aika on 2.5-12.6.2016. Minä saan käydä testaamassa kaikki mukana olevat herkulliset burgerit ja tällä kertaa testissä Linksin Smoky Links Burger!

Ravintola Links sijaitsee Vuosareen golfkentän kupeessa. Talviaikaan ravintola toimii lounas- ja tilausravintolana, kun taas golfkautena ravintola on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin.

DSC03612
Kansainvälistä golftunnelmaa

Golfkentän kupeessa on toiminut ravintola jo pitkään. Kaksi vuotta sitten tehtiin muutos, jolloin aiemmin vuokralla ollut ravintolatoiminta muutettiin golfkentän omaksi ravintolatoiminnaksi. Malli on osoittatunut kannattavaksi. Nyt toimintaa voidaan suunnitella pitkäjänteisesti, golfkentän ja sen asiakkaiden ehdoilla.

DSC03606
Ravintolapäällikkö Sami Timonen ja Keittiömestari Tero Tiainen

Ravintola pyrkii aina tarjoamaan asiakkaille hyvää ruokaa. Se näkyy siinä, miten raaka-aineet valikoidaan ravintolaan. Ravintolapäällikkö Sami Timonen on henkilökohtaisesti mukana kehittämässä ravintolalle nimikkokahvia ja ravintolassa on aina haudutettua teetä tarjolla. Timosen mukaan asiakkaille tarjotaan aina vaihtoehtoja, eikä koskaan sanota ei.

DSC03608
Vitriinistä löytyy myös pikkupurtavaa mukaan otettavaksi
Kesän paras grillilounas Vuosaaressa

Tänä kesänä ravintola tulee viikonloppuisin tarjoamaan viimekesänä suosituiksi nousseita

DSC03611
Ravintolasalia koristaa hempeät kukat

grillilounaita. Pihalla kuumenee kaksi suurta grilliä, joissa tirisee lihoja, kaloja, makkaroita ja kasviksia. Grilliruuan lisäksi tarjolla on laaja buffetpöytä. Timosen mukaan tämä on kaupunkilaisille mahdollisuus päästä maistelemaan grilliherkkuja, sillä omassa kodissa ei välttämättä mahdollisuutta grillaukseen ole.

Lisäksi tilauslistalta löytyy salaattia, klubileipää, tuoreena valmistettua fish and chipsiä, pastaa ja tietysti burgeria.

Täydellisen burgerin salaisuus

Timosen mielestä täydellinen burgeri vaihtelee päivästä päivään. Riippuu mielentilasta, mikä milloinkin on täydellistä. Se kuitenkin on selvää, että täydellisessä burgerissa on aina tuoreet raaka-aineet, eikä siinä ole liikaa komponentteja. Burgerissa pitää olla oikeat raaka-aineet oikeaan mielentilaan. Burgerin täytyy olla tuore ja se pitää aina valmistaa tilauksesta.

Linksin kampanjaburgeri on tarjolla koko kesän. Kyseessä on savuinen ja lihaisa Smoky Links Burger, joka tarjoillaan rustiikkisen maalaissämpylän välissä. Burgerin idea rakentui laadukkaan kotimaisen rotukarjapihvin ympärille. Lisäksi Timonen pitää savuisuutta oleellisena osana hyvää burgeria ja näin ollen kotimainen leppäsavujuusto löysi tiensä burgeriin. Burgerista löytyy lisäksi herkullista Hellmann’s savupaprikamajoneesia, jonka mausteseos on salaisuus. Myös rapeat pekoniviipaleet tuovat makua ja rapeutta burgeriin.

Kasvissyöjien iloksi tämän burgerin saa myös halutessaan quorn -pihvillä!

Miksi tämä burgeri kannattaa tulla testaamaan Sami Timonen?

Koska tätä ei voi jättää väliin!

DSC03614
Smoky Links Burger ja Iisalmi Apa tänä kesänä Ravintola Linksistä kahdella kympillä

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s