Roslundin Cheesburger, taatusti aina laadukasta!

Hellmann’s Burger Route on kampanja, jossa ravintolat esittelevät taitojaan ja tarjoavat Hellmanns1rajoitetun ajan parhaan Hellmann’s burgerinsa asiakkailleen! Kampanja-aika on 2.5-12.6.2016. Minä saan käydä testaamassa kaikki mukana olevat herkulliset burgerit, tällä kertaa testissä Roslundin Cheeseburger!

 

Matias Persson ja Tuomas Pesonen
Keittiömestari Mathias Persson ja Myymäläpäällikkö Teemu Pesonen

Lihakauppa Roslund aloitti toimintansa vuonna 1935. Vuonna 2012 kun nuorempi polvi avasi Teurastamon porttiin uuden lihakaupan, alettiin kaupan yhteydessä tarjota myös ruokaa. Vuodesta 2013 ruokaa on saanut myös Hietalahden hallin Roslundin toimipisteestä ja mikäpä parempi ruoka lihakauppiaan tarjottavaksi kuin burgeri!

Hietalahden kauppahallin Roslundin ravintolatoimintaa vetää ruotsalainen keittiömestari Mathias Persson. Mathias päätyi Suomeen Australian kautta ja hänellä on pitkä fine dining tausta, mutta hänen suurin rakkautensa on kuitenkin aina ollut burgeri. Persson on toiminut Hietalahden toimipisteen keittiömestarina tammikuusta saakka.

Mikä on täydellisen hampurilaisen salaisuus Mathias Persson?

kitchen
Roslund toimii tunnelmallisessa vanhassa kaupahallissa

Perssonin mukaan Salaisuus on yksityiskohdissa! Kaksi ravintolaa voi tehdä burgerin identtisellä reseptillä, silti toinen on parempi. Yksityiskohdista ei pidä koskaan joustaa, burgeri pitää aina valmistaa samalla tavalla tarkoilla mitoilla ja ajoituksesta joustamatta, oli asiakkaita yksi tai viisikymmentä. Älä koskaan uhraa laatua ajan vuoksi! Kun asiat tehdään aina kunnolla ja samalla tavalla saavutetaan takuulla tasalaatuinen tuote, johon asiakas on tyytyväinen.

Raaka-Kauppahallin tunnelmaaaineilla on toki myös suuri merkitys Person tarkentaa. Lihakaupalla on käytössä aina tuoretta itse jauhettua jauhelihaa, pihvit muotoilaan aina käsin vasta kun asiakas tilaa hampurilaisen. Muutenkin toiminnan ytimessä on laadukkaat raaka-aineet. Persson kuitenkin huomauttaa, että myös myös laadukkailla raaka-aineilla voi epäonnistua, jos ei huolehdi yksityiskohdista.

 

Roslundin Cheesburger

Kampanjaburgerimme on klassinen juustoburgeri, Persson kertoo. Se on tehty huolella hyvistä raaka-aineista. Käytämme vain samana päivänä jauhettua jauhelihaa, josta käsin muotoilemme pihvit. Burgeri tarjoillaan medium kypsänä. Leipänä meillä on sopivan pehmeänrapea briossisämpylä, sämpylät meille toimittaa päivittäin tuoreena lähileipomo. Happoa burgeriin tuo marinoitu sipuli, lisäksi burgerissa käytetään 12 kuukautta kypsytettyä vintage cheddaria. Kastikkeen valmistamme Hellmann’s majoneesista, oliiviöljystä, dijon sinapista, valkosipulista, suolasta ja pippurista, kastike on eräänlainen aioli. Hellmann’s on ehdottomasti paras valmismajoneesi mitä markkinoilta löytyy.

Cheeseburger 3.jpg
Roslundin Cheesburger tarjoillaan raikkaan salaatin kera

Kun Perssonilta kysyy, miksi juuri tämä hampurilainen kannattaa käydä

cheeseburger leikattu
Täydellinen burgeripihvi on kypsyysasteeltaan raaka tai medium

maistamassa,vastaa hän vaatimattomasti, että kyseessä on Helsingin paras burgeri. Perssonista paistaa aito rakkaus ruokaan ja suuri intohimo täydellisen burgerin valmistamiseen. Hän neuvoo kädestä pitäen, kuinka hampurilainen kannattaa syödä, jotta elämys on täydellinen. Tämä burgeri on ehdottomasti maistamisen arvoinen, burgerin löydät listalta Hietalahden kauppahallin Roslundin vakiolistalta ja kampanja-aikana myös Teurastamon Roslundilta!

 

Roslundin ravintolat löydät täältä:

Roslund Hietalahden kauppahalli

Lönnrotinkatu 34

00180 Helsinki

 

Roslund Teurastamon portti

Työpajankatu 2

00580 Helsinki

Lisätietoja ja aukioloajat: http://roslund.fi/

Hietalahden kauppahalli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s