Uncorked, missä viipyy appi?

Oluen juojille on jo pitkään ollut tarjolla BisseSome, eli Untappd! Untappd on aivan mahtava sovellus;

https://untappd.com/home

rD3OvWzE

Sovelluksessa on mahdollista arvioida oluita, lisätä arvioon kuva, jakaa tieto ystäville, kommetoida ystävien juomia oluita, lisätä oluita joita ei ole valmiiksi palvelussa, tsekata mitä olet itse ollut mieltä jostain tietystä oluesta, tsekata lähiseudun panimoita ja katosa ketkä juo olutta lähelläsi juuir nyt jne. Eli kaiken kaikkiaaa aivan järjettömän hieno sovellus oluen rakastajalle.

Mutta, mitäs sitten kun itse rakastaa viiniä huomattavasti enemmän kuin olutta? Pitkän etsinnän ja kokeilun jälkeen on pakko todeta, että vastaavaa tai yhtä hyvää sovellusta ei valitettavsti löydy viinin ystävälle. Eli tässä kaikille Suomen työttömille koodareille ilmainen idea, luokaa minulle vastaava viinisovellus, nimikin on valmiina ”Uncorcked”, jään innolla odottamaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s